WORX AB

Ska du köpa hus eller går du i rörrenoverings-tankar? Kanske har du redan valt att relina dina gamla rör, eller funderar du kanske på vilken besiktning som är bäst för din fastighet? Oavsett projekt så kan vi hjälpa dig.

 

Idag kan det vara väldigt svårt att välja metod för rörrenovering. Relining eller stambyte? Kontakta oss innan så hjälper vi dig att välja den metod som passar bäst för dina rör. Du kan även kontakta oss för en krontroll under arbetets gång, eller för en slutbesiktning när arbetet är utfört. Vi hjälper dig hela vägen!

 

Vi är helt oberoende i vår bedömning och arbetar för ökad och bibehållen kvalitet i branschen. Kontakta oss nu för mer information. Vi arbetar i hela Norden.

 

Copyright worxab.com © 2017 All Rights Reserved

e-post: info@worxab.com

 

 

Worx AB - Kvalitetssäkring för samtliga parter

 

Worx AB har sin bas i mellansverige men arbetar i hela Norden.

 

Vad gör vi?

Vi arbetar med oberoende besiktningar av rörsystem, fastigheter & entreprenader, projektledning och juridisk konsultation samt byggprojekt, schaktning och fastighetsservice.

 

Besiktningar av renoverade rörsystem genomför vi både för att öka kvalitetssäkerheten i reliningbranschen samt för att säkerställa kvaliteten på utförda arbeten för dig som kund, oavsett om du är beställare eller leverantör.

Läs mer om hur vi arbetar under tjänster.

 

Inom området fastighetsbesiktningar har vi specialiserat oss på samverkan mellan den juridiska och den praktiska delen för att minska risken för tvister och problem i ett senare skede. Kontakta oss gärna för mer information eller läs mer under tjänster.

 

Vi arbetar även med byggprojekt, schaktning samt fastighetsservice. Välkommen!